Live meekijken bij de Esperantokruising

Live meekijken bij de Esperantokruising

Wendy

Vanaf nu is het mogelijk om mee te kijken bij de werkzaamheden bij de Esperantokruising, om daar het intrillen van de damwanden onder het spoor te volgen.

Bij de spoorwegovergang Esperantokruising hangt een webcam die het intrillen van de damwanden onder het spoor in beeld brengt. Het intrillen gebeurt vanaf een kraan op de afgesloten ringweg. Voor deze werkzaamheden moet tijdelijk het spoor worden weggehaald. De webcam hangt aan het appartementencomplex op de kruising Esperantostraat-Verlengde Lodewijkstraat.

Vanwege de veiligheid van onze mensen op de bouwplaats en de weggebruikers is het helaas niet mogelijk de werkzaamheden ter plekke te bekijken.

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (4)

 1. Anton

  9 mei 2018, 10:05

  Hallo,
  Zijn de werkzaamheden ook ter plekke te bekijken? of alleen per webcam?
  BTW, er gebeurt op veel plekken erg veel mbt de ' aanpakringzuid' , wordt het geen tijd om wat meer permanente webcams in te zetten?
  1. John (Aanpak Ring Zuid)

   9 mei 2018, 10:16

   Anton, vanwege de veiligheid is het helaas niet mogelijk de werkzaamheden ter plekke te bekijken. Ik zal dat aan het artikel toevoegen. Binnenkort zullen we inderdaad webcams voor langere tijd gaan inzetten.
  Verberg de reacties
 2. Nick Smit

  10 mei 2018, 12:08

  Ik zie, naast het plaatsen van de damwand, ook activiteiten op de plek waarvan ik denk dat daar de toekomstige fietstunnel ligt. O.a. zijn daar de rails verwijderd. Kunt u daar wat uitleg bij geven?
  Verberg de reacties

Reageren