Krant Groningen Bereikbaar #10 verspreid

Krant Groningen Bereikbaar #10 verspreid

John

Vandaag en morgen verschijnt nummer 10 van de krant van Groningen Bereikbaar. In deze halfjaarlijkse krant aandacht voor Aanpak Ring Zuid en andere grote projecten in de stad Groningen.

In de krant (pdf, 5 MB) een artikel over de tijdelijke wegen die voor de ombouw van de zuidelijke ringweg worden aangelegd. Geert Egbert Turksma van Combinatie Herepoort komt aan het woord over het bouwen van de Helperzoomtunnel. Verder gaat het in de krant onder andere over de onderhoudswerkzaamheden deze zomer op de A28 en de A7, de spitstrein Groningen-Assen en de Fietsroute Plus tussen Groningen en Haren. Stadshistoricus Beno Hofman vertelt over de trolleybussen die in de stad hebben gereden, met bijzondere historische foto’s. Achterop de krant staat een puzzel, waarmee extra tegoed op de OV-chipkaart kan worden gewonnen.

Verspreidingsgebied
De krant is een uitgave van Groningen Bereikbaar en wordt verspreid in de stad Groningen en een ruime cirkel daaromheen. U vindt de krant in uw brievenbus als bijlage bij het plaatselijke huis-aan-huisblad (Groninger Gezinsbode, Gezinsblad Assen, HS-krant, Noorderkrant, Veendammer, Roder Journaal en Westerkwartier).

Reacties (2)

 1. R.Dirksen

  4 juli 2017, 22:12

  Graag ontvang ik de krant nr. 10 ook in mijn brievenbus. Alle genoemde lokale bladen bereiken mij nooit. Dus ook uw krant helaas niet. Dat is erg jammer. Wat te doen?
  Verberg de reacties
 2. Maja

  17 juli 2017, 11:19

  Ook mijn brievenbus is niet te vinden????? hoe krijg ik een krant?
  1. Sanne (Webredacteur)

   17 juli 2017, 16:03

   @Maja, je kunt de krant online lezen via de website van Groningen Bereikbaar. De krant is ook verkrijgbaar in Informatiecentrum Groningen Vernieuwt op de Grote Markt, in de bussen van Q-Buzz en in de noordelijke treinen van Arriva.
  Verberg de reacties

Reageren