Krant Groningen Bereikbaar #10 verspreid

Krant Groningen Bereikbaar #10 verspreid

John

Vandaag en morgen verschijnt nummer 10 van de krant van Groningen Bereikbaar. In deze halfjaarlijkse krant aandacht voor Aanpak Ring Zuid en andere grote projecten in de stad Groningen.

In de krant (pdf, 5 MB) een artikel over de tijdelijke wegen die voor de ombouw van de zuidelijke ringweg worden aangelegd. Geert Egbert Turksma van Combinatie Herepoort komt aan het woord over het bouwen van de Helperzoomtunnel. Verder gaat het in de krant onder andere over de onderhoudswerkzaamheden deze zomer op de A28 en de A7, de spitstrein Groningen-Assen en de Fietsroute Plus tussen Groningen en Haren. Stadshistoricus Beno Hofman vertelt over de trolleybussen die in de stad hebben gereden, met bijzondere historische foto’s.

Verspreidingsgebied
De krant is een uitgave van Groningen Bereikbaar en wordt verspreid in de stad Groningen en een ruime cirkel daaromheen. U vindt de krant in uw brievenbus als bijlage bij het plaatselijke huis-aan-huisblad (Groninger Gezinsbode, Gezinsblad Assen, HS-krant, Noorderkrant, Veendammer, Roder Journaal en Westerkwartier).

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (10)

 1. R.Dirksen

  4 juli 2017, 22:12

  Graag ontvang ik de krant nr. 10 ook in mijn brievenbus. Alle genoemde lokale bladen bereiken mij nooit. Dus ook uw krant helaas niet. Dat is erg jammer. Wat te doen?
  Verberg de reacties
 2. Maja

  17 juli 2017, 11:19

  Ook mijn brievenbus is niet te vinden????? hoe krijg ik een krant?
  Verberg de reacties
  Verberg de reacties
 3. jeen de vries

  17 december 2017, 15:32

  L.S.
  Ik heb de puzzel in uw krant "groningenbereikbaar" nr.11 van december 2017 opgelost.
  Ik kan de oplossing helaas niet verzenden naar puzzel@groningenbereikbaar.nl. Deze site bestaat niet??
  Ik geef haar dus maar op deze manier door: "***".
  Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

  vr. gr. Jeen.
  Verberg de reacties
 4. John (Aanpak Ring Zuid)

  17 december 2017, 19:02

  Hallo Jeen, we hebben in je reactie hierboven de oplossing van de puzzel weggehaald. Want we willen natuurlijk niemand zijn puzzelplezier ontnemen! Je kunt je oplossing op twee manier insturen. Mail je oplossing naar puzzel@groningenbereikbaar.nl of stuur de oplossing per post: Groningen Bereikbaar, Postbus 610, 9700 AP Groningen. Vermeld behalve je oplossing ook je naam, adres en telefoonnummer.
  1. Joh Sjoerts

   12 juli 2018, 19:27

   oplossing puzzel
   '****'
   Vr Gr Joh. Sjoerts Bernhardlaan 1/29 telf 0623678191
  Verberg de reacties
 5. Wendy (Aanpak Ring Zuid)

  13 juli 2018, 09:26

  Hey Joh,
  Helaas kun je niets winnen met je inzending bij ons. ;-) Maar als je het naar Groningen Bereikbaar stuurt via puzzel@groningenbereikbaar.nl maak je vast een goede kans! Groet Wendy
  Verberg de reacties

Reageren