Informatiemarkten gewijzigde plannen op 20 en 21 juni

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni bent u van harte welkom op de informatiemarkten van Aanpak Ring Zuid in MartiniPlaza. Via onder andere een film, een maquette, informatiepanelen en interactieve bolfoto’s krijgt u een goed beeld van het gewijzigde plan en de aanpassingen hierin.

Medewerkers van projectorganisatie Aanpak Ring Zuid staan paraat om uw vragen te beantwoorden. U kunt op deze informatiemarkten niet formeel op de plannen reageren. De informatiemarkt laat zien hoe het gaat worden als de minister onder het huidige plan haar handtekening zet. Dat gebeurt naar verwachting eind september of begin oktober.

Op vrijdag 20 juni is de informatiemarkt van 15.00 tot 21.00 uur. Zaterdag 21 juni bent u welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

In september 2013 hield Aanpak Ring Zuid ook al informatiemarkten in MartiniPlaza. Daar kwamen in totaal zo’n 800 belangstellenden op af.

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (4)

 1. Ruud van Dommelen

  11 juni 2014, 13:28

  Kunt u de daar gepresenteerde kaarten ook digitaal ter beschikking stellen.
  Verberg de reacties
 2. jac desaunois

  12 juni 2014, 18:28

  Kunt U mij op de hoogte houden wat er gaande is,kan er helaas niet bij zijn?
  Verberg de reacties
 3. Luuk

  17 juni 2014, 12:04

  @Ruud van Dommelen: De informatiepanelen zijn vanaf 24 juni ook via deze website beschikbaar.
  Verberg de reacties
 4. Luuk

  17 juni 2014, 12:27

  @jac desaunois: Jammer dat u niet aanwezig kunt zijn. In de week van 12 juni is in en rond Groningen een krant verspreid van Groningen Bereikbaar, met daarin in woord en beeld veel informatie over de gewijzigde plannen. U kunt de krant gratis afhalen op het informatiecentrum van Groningen Bereikbaar op de Grote Markt. Ook kunt u de krant digitaal bekijken of downloaden (als pdf-bestand) via deze website (zie Bibliotheek > Nieuwsbrieven & Kranten) Verder vindt u op deze website steeds meer informatie over de plannen. Als u een specifieke vraag heeft kunt u deze stellen via deze website of per mail aan info@aanpakringzuid.nl.
  Verberg de reacties

Reageren