Rijbaan Winschoterdiep tweede helft juni weer open na opruimen verontreinigde grond

H.L. Wichersstraat vanaf maandag 29 juli dicht

Judith

Op maandag 29 juli wordt de H.L. Wichersstraat afgesloten voor autoverkeer en fietsers. De afsluiting is nodig om ruimte te maken voor het bouwterrein van de verdiepte ligging en de aanleg van een weg. De afsluiting is voor meerdere jaren.

De H.L. Wichersstraat en de Verlengde Meeuwerderweg (het doodlopende stuk in het verlengde van de H.L. Wichersstraat) gaan op maandag 29 juli om 10.00 uur dicht voor autoverkeer en fietsers. Voetgangers kunnen gewoon het trottoir gebruiken. De straten zijn afgesloten tijdens de bouw van de verdiepte ligging. Zodra deze is afgebouwd gaan de H.L. Wichersstraat en de Verlengde Meeuwerderweg weer open.

Bewoners met een eigen oprit kunnen nog wel bij hun woning parkeren. Omwonenden zijn per brief over de afsluiting geïnformeerd. Bewoners van woningen die gesloopt worden en de komende weken gaan verhuizen, hebben hierover specifieke informatie ontvangen. De ontsluiting voor De Linie loopt via de Verlengde Lodewijkstraat. Zie onderstaande afbeelding.

Afsluiting H.L. Wichersstraat en ontsluiting De Linie
Afsluiting H.L. Wichersstraat en ontsluiting De Linie

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (2)

 1. Hans

  30 juli 2019, 10:03

  Geachte,,
  Ik kijk veel naar de werkzaamheden bij de Helperzoom tunnel . Nu staat er een camera aan de kop van de tunnel . Nu mijn vraag , het spoor gaat vanaf morgen buitendienst , is het mogelijk om daar ook een camera neer te zetten bij de plek waar de tunnel moet komen liggen. Bij de DUO doet die het toch op dit moment dus misschien kan die geplaatst worden op de gevraagde plek . Vriendelijk groet ,
  Hans
  1. Hanna (Aanpak Ring Zuid)

   31 juli 2019, 14:13

   Beste Hans, wat leuk om te horen dat je veel gebruik maakt van de webcam bij de Helperzoomtunnel. De webcam bij de Kempkensberg is zojuist weer in werking gegaan. De webcam bij de Helperzoomtunnel staat inderdaad aan de kop van de tunnel omdat er
   aan die kant de meeste werkzaamheden plaatsvinden. Mocht je het toch van de andere kant willen bekijken, woensdagmiddag en vrijdagmiddag (van 13.00 tot en op zaterdagochtend (van 9.00 tot 13.00 uur) is er een tribune geopend. Vanaf deze tribune kun je de werkzaamheden live en vanaf de andere kant bekijken.
  Verberg de reacties

Reageren