Hinder verwacht van nachtelijke werkzaamheden A28 bij Brailleweg

Hinder verwacht van nachtelijke werkzaamheden A28 bij Brailleweg

John

Op 12, 16 en 17 april gaat Combinatie Herepoort 's nachts aan de slag op de A28 bij de Brailleweg. Hier wordt een nieuwe wegmarkering aangebracht en de rijstroken worden opgeschoven. Naar verwachting geven deze werkzaamheden geluidsoverlast in de omgeving. Voor het verkeer gaat één rijstrook dicht.

De werkzaamheden waren eigenlijk gepland voor begin maart, maar moesten vanwege de vorst en het strooizout op de weg worden uitgesteld.

De werkzaamheden zijn vanaf 19.30 uur tot 06.00 uur. Ze moeten ’s nachts worden uitgevoerd omdat een gedeelte van de weg af moet worden gezet en het werk dan veilig kan worden uitgevoerd.

Geluidhinder
Hoewel Combinatie Herepoort de werkzaamheden achter de geluidschermen van de A28 uit gaat voeren, kunnen inwoners van de omliggende wijken geluidhinder ervaren.

Omleidingen
Tijdens de werkzaamheden is één rijstrook op de A28 richting Julianaplein afgesloten. Ook de onderdoorgang vanaf de Vondellaan richting het centrum is dicht, evenals de oprit van de A28 richting het centrum bij de Van Ketwich Verschuurlaan. Automobilisten krijgen het advies de omleidingsborden te volgen.

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (0)

Nog geen reacties

Reageren