Fiets- en voetpad tussen Hereweg en Maaslaan weer open

Fiets- en voetpad tussen Hereweg en Maaslaan weer open

Niels

Het fiets- en voetpad tussen de Hereweg en de Maaslaan, langs de Zuiderbegraafplaats, is weer open. Beide waren lange tijd afgesloten vanwege opvolgende werkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn nu afgerond.

Op deze plek zijn verschillende kabels en leidingen verlegd en is vervolgens de tijdelijke weg op de noordbaan van de zuidelijke ringweg aangelegd.

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (9)

 1. Ria ter Veen-Keizer

  9 augustus 2018, 22:24

  Waarschuwing voor voetgangers: Er ligt geen trottoir en ook geen verbinding naar het park en de Lekstraat. Dus wordt vervolgd!! Wanneer?
   1. Ria ter Veen-Keizer

    10 augustus 2018, 10:58

    Zorgen ze dan ook voor de verbinding tussen het park en de Lekstraat?
     1. Ria ter Veen-Keizer

      17 augustus 2018, 14:22

      Het trottoir en het fietspad liggen er. Helaas geen verbinding naar het park en de Lekstraat dus kunnen we geen gebruik van het fietspad. Ook is er nog geen groene belkleding langs de noodweg. En hoe zit het de straatverlichting langs het fietspad?
  Verberg de reacties
 2. Sjoukje (Aanpak Ring Zuid)

  17 augustus 2018, 15:33

  Het is wel de bedoeling dat deze verbinding er weer komt, helaas is dit afgelopen week nog niet meegenomen. Op 27 augustus gaan we van start met het aanbrengen van het doek langs de gehele tijdelijke ringweg. Ik ga nog even uitzoeken wanneer ze verder gaan met het trottoir en hoe het zit met de straatverlichting langs het fietspad.
  Verberg de reacties
 3. Hans

  2 september 2018, 11:37

  Echt heel prettig dat het fietspad weer open is. Het ontbreken van verlichting is overigens wel een punt van aandacht. Destijds is het fietspad aan de Kempkensberg definitief gesloten omdat het een sociaal onveilige route zou zijn vanwege het grote scherm en het ontbreken van verlichting. Mijn inziens gelden die punten nu weer. Je fietst langs een metershoog scherm (autoweg) en ook de andere zijde is hermetisch afgesloten middels een hek/bosjes, etc. 's avonds is het een route waar denk ik weinig mensen met een veilig gevoel gebruik van zullen maken. Kortom, verlichting is absoluut noodzakelijk.
  Verberg de reacties
  Verberg de reacties
 4. Hans

  4 september 2018, 15:34

  Dag Sjoukje, dank voor de reactie en heel fijn om te lezen dat de verlichting weer terug zal keren :).
  Verberg de reacties

Reageren