Aanpak Ring Zuid op 6 en 7 november aanwezig op Promotiedagen in MartiniPlaza

Aanpak Ring Zuid op 6 en 7 november aanwezig op Promotiedagen in MartiniPlaza

John

Aanpak Ring Zuid is ook dit jaar weer present op de Noordelijke Promotiedagen. Deze worden op 6 en 7 november 2018 gehouden in MartiniPlaza in Groningen. Aanpak Ring Zuid is te vinden in stand 2082, van Groningen Bereikbaar. Deze staat bij binnenkomst direct links vooraan.

Niet te missen in de stand van Groningen Bereikbaar is de meterslange maquette van de toekomstige zuidelijke ringweg. Bezoekers kunnen hiermee een goed beeld krijgen van de nieuwe situatie. Medewerkers van Aanpak Ring Zuid en Combinatie Herepoort zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

De Promotiedagen is dé beurs voor alle zakelijke branches in Noord-Nederland, met 25.000 bezoekers en zo'n 600 deelnemende bedrijven. De beurs wordt gehouden in MartiniPlaza (Leonard Spingerlaan 2, Groningen) en is geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Op de website van de Promotiedagen kunt u een toegangskaart aanvragen.

Gratis pendelbussen
Wie de beurs bezoekt, kan gebruik maken van de gratis pendelbussen. Deze vertrekken elke 10 minuten vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren en stoppen recht voor de ingang van MartiniPlaza. De bussen rijden beide beursdagen tussen 11:30 en 22:30 uur.

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (0)

Nog geen reacties

Reageren