Aanleg mantelbuizen voor elektriciteitskabels in Verlengde Meeuwerderweg

Aanleg mantelbuizen voor elektriciteitskabels in Verlengde Meeuwerderweg

John

In opdracht van Enexis is aannemer BAM deze week begonnen met werkzaamheden in de Verlengde Meeuwerderweg. Vanaf donderdag 17 september worden hier mantelbuizen gelegd. Later worden hier nieuwe kabels doorheen getrokken voor de aansluiting van een nieuw te plaatsen transformatorstation. De werkzaamheden maken deel uit van de omvangrijke operatie waarbij kabels en leidingen worden verlegd om de ombouw van de zuidelijke ringweg mogelijk te maken.

De werkzaamheden in de Verlengde Meeuwerderweg zijn alleen overdag, tussen 7.00 en 17.00 uur. Aan het eind van elke dag worden de sleuven zo veel mogelijk dichtgemaakt en de bestrating hersteld. Het is niet nodig de elektriciteit tijdelijk af te sluiten. Eventuele verkeersmaatregelen worden ter plaatse aangegeven. De bewoners zijn via een brief geïnformeerd.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden van Enexis kunt u vinden op de website van Enexis. Met vragen kunt u iedere donderdagmorgen tussen 9.00 uur en 11.00 uur terecht op het inloopspreekuur in het kantoor van Enexis aan het Winschoterdiep 50.

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (0)

Nog geen reacties

Reageren